VIDEO

EUROBOOR Magnetboremaskiner                               Download katalog

Vores magnet boremaskiner er designet og konstrueret efter de højeste standarder. Med vores mange års erfaring tør vi sige, at vi ved, hvad du har brug for. Vi er ansvarlige for dagens og morgendagens krav ved at være aktive i marken og forblive i tæt kontakt med de mennesker, der faktisk bruger vores maskiner.

Vi udvikler, designer, konstruerer og producerer vores magnet boremaskiner i eget hus. Vi bruger kun de bedste og mest pålidelige leverandører, ellers  ruller vi ærmerne op og producerer de nødvendige dele selv. Det samme gælder for alle vores kernebor. Hvert trin i produktionsprocessen underkastes strenge holdbarhedstest, og inspektioner inden forsendelse er vi meget omhyggelig. Kun på den måde kan vi sikre dig vores kerneværdier: Kvalitet, fokus, effektivitet og skræddersyet.

Vi er stolte af vores line-up af magnet boremaskiner, der spænder fra fabrikation i lille målestok til specielle formål og designet til at tilbyde dig de bedst mulige muligheder. Uanset din virksomheds størrelse, specielle opgaver,  finder du det perfekte match hos Euroboor.


Hans Nielsens Eftf. Aps Tlf. 86 15 11 66 Mobil 20 45 31 66 E-mail: pl@ha9.dk

  Mårslet Byvej 2   8320 Mårslet

Indstillinger for cookie-samtykke