HSS KERNEBOR

High Speed Steel

  • HSS Kernebor er alle produceret i Certificeret M2 High speed Steel kvalitet, som udmærket sig ved ekstrem høj slidstyrke. Hvad der ser ud som et simpelt stykke værktøj, er i realiteten et særdeles gennemtænkt udviklet igennem mange år, og der udvikles konstant.
  • Minutiøst kontrolleret produktion, med de nyeste og mest avancerede CNC-maskiner, gør det muligt at højest producere kernebor efter de bedste standarder, og derved opnå den laveste tolerance og den bedste mulig ensartethed.
  • HSS kerneborene er de foretrukne til mange forskellige boreopgaver. Lige meget om du skal bore i plade eller er vores kernebor, tilbyder vi den bedste sikkerhed, hastighed, levetid og perfekt resultat i materialerne plastik, aluminium, kobber og allervigtigst konstruktions stål.

Brug af kernebor

Kop hærdning, kombinerer maksimum hærdning af tænderne med overlegen styrke af kerneborets op, reducere brud til et minimum.

Den indvendige tilpasning forhindrer at kernebor sætter sig fast, samt garanteret udskydning af materialet ved brug af den korrekte  styrestift.

Tykkelse på koppen, matcher diameteren på kerneboret til den bedst mulige skære tid og styrke.

Indvendig slibning af tænderne, reducerer friktion under boring.

HSS Kernebor, med unik geometri, og placering af platterne, giver et rent snit, hurtig til spænding, mindre vibrationer, glat huloverflade og lang stand tid, meget effektiv ved boring af huller. Kernebor er meget hurtigere og bedre end et spiralbor. HSS Kernebor kan anvendes på alle typer magnetboremaskiner. De anvendes i bredt spektre anvendes til boring i stål, kobber, og plastik. Vores kernebor har opnået stor popularitet i markedet. Vi har en stor pallette af kernebor med forskellige specifikationer så vi kan løse vores kunders opgaver.

Tilmeld vores nyhedsbrev

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.