HSS STAK KERNEBOR

High Speed Steel STAK

For at bore flere lag af materiale samtidigt, anbefaler vi brugen af ​​vores kernebor med stakgeometri. Den unikke tænderprofil på vores kernebor med stakgeometri sikrer stabile anboringsegenskaber, lag for lag. Dette resulterer i glatte lagovergange, præcise og rene huller og de tidsbesparelser, du leder efter. Vores HSS stakskærende kernebor med en boredybde på 55 mm kan også bruges på enkeltlags arbejdsemner.

Brug af kernebor

Kop hærdning, kombinerer maksimum hærdning af tænderne med overlegen styrke af kerneborets op, reducere brud til et minimum.

Den indvendige tilpasning forhindrer at kernebor sætter sig fast, samt garanteret udskydning af materialet ved brug af den korrekte  styrestift.

Tykkelse på koppen, matcher diameteren på kerneboret til den bedst mulige skære tid og styrke.

Indvendig slibning af tænderne, reducerer friktion under boring.

HSS Kernebor, med unik geometri, og placering af platterne, giver et rent snit, hurtig til spænding, mindre vibrationer, glat huloverflade og lang stand tid, meget effektiv ved boring af huller. Kernebor er meget hurtigere og bedre end et spiralbor. HSS Kernebor kan anvendes på alle typer magnetboremaskiner. De anvendes i bredt spektre anvendes til boring i stål, kobber, og plastik. Vores kernebor har opnået stor popularitet i markedet. Vi har en stor pallette af kernebor med forskellige specifikationer så vi kan løse vores kunders opgaver.

Tilmeld vores nyhedsbrev

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.